skip to Main Content

Som els Pannes!!!

Un grup de gent del poble de Sant Martí de Tous que amb el suport de l’Ajuntament organitzem aquesta cursa especial de BTT i TRAIL. Enguany ja arribem a la quarta edició de la Hivernal Panna el Bandoler.

Volem que us sentiu com a casa, tant abans com després de la cursa i que gaudiu al màxim del nostre entorn natural amb els recorreguts que us hem preparat.

Volem que us ho passeu bé en família! Aquest any la modalitat de TRAIL i BTT Familiar és un recorregut de 10km per poder fer plegats en família.

Volem que esmorzeu/dineu bé com l’any passat i per això us prepararem com cada any el Dinar del Bandoler. Abans si voleu, us podreu dutxar a les instal·lacions esportives municipals de Tous.

Finalment volem seguir sent solidaris i col·laborarem com els darrers anys amb l’AESWH (Associació Espanyola del Síndrome Wolf-Hirschhorn). Es farà una donació d’1€ per cada inscrit a la cursa, donat a parts iguals entre l’Ajuntament de Sant Martí de Tous i l’empresa PanSalud, a part de les donacions voluntàries que es vulguin fer en el procés d’inscripció.

Xaleu amb la Cursa del Panna, gaudiu-la en família!

pannes-organitzacio

Contacta amb nosaltres

Back To Top